Excursiile noastre

Echipa Nysand Adventure vine acum în întâmpinarea cadrelor didactice cu o gamă largă de drumeții de una, doua sau trei zile, în funcție de perioada, vârsta, bugetul, sau numărul de participanți.

Trebuie doar sa ne comunicați locația, perioada, numărul și vârsta participanților, iar de cazare, transport, masa și distracție ne ocupam noi.

Pe baza experienței din anii precedenți vă oferim o mulțime de excursii, tabere, concedii pentru familii, prieteni, în multe locații din țară și străinătate, cu diverse tematici (aventura, tradiția, istoria, sporturi montane, speologia).

Fiecare locație va fi aleasă cu grijă în funcție de vârsta și pregătirea participanților. Programul și durata excursiilor va fi stabilit împreună cu cadrele didactice în funcție de preferințele elevilor.

Pentru fiecare excursie în parte, participanții trebuie sa aibă minimum de echipament în funcție de durata excursiei și anume: rucsac, îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată, pelerină de ploaie, bidon pentru apă.

Pentru a se putea efectua o excursie este nevoie de minim 10 participanți. Costurile cadrelor didactice sunt suportate de către noi…

Nu ezitați sa ne contactați pe pagina noastră de contact.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);