Drumeții de weekend

Drumețiile se pot practica tot timpul anului la sfarșit de saptamână, ceea ce vă face să începeți ziua de luni plini de energie și voie bună.

Durata acestor drumeții nu depășește 6-8 ore, în funcție de anotimp, traseu și vârsta participanților.

Pentru a putea participa, este necesar sa aveți un minim de echipament ce cuprinde: rucsac de 30 – 40 litri, bocanci, pantaloni lungi sau scurți (în funcție de anotimp), o bluză de polar, pelerină de ploaie, o scurtă de vânt, cipilică sau căciulă (in functie de anotimp), ochelari de soare (opțional),  bețe de schi telescopice (opțional), un bidon pentru apă.

Rezervarea excursiei

Dumneavoastră alegeți excursia și weekend-ul dorit.

Trimiteți un e-mail prin pagina de contact, în care specificați data , vârsta participanților și locația dorită, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

 Important de retinut!

Aceste drumeții se recomandă persoanelor cu o condiție fizică minimă, ce doresc să facă mișcare în aer liber, indiferent de vârstă.

La începerea drumeției se va face un mic instructaj în ceea ce privește modul de comportare și deplasare în drumeții.

Însotitorul – ghid-ul nu este răspunzător pentru eventualele accidente survenite în timpul desfășurării drumeției, dacă acestea se datorează  nerespectării instrucțiunilor oferite de acesta.

Drumețiile se efectuează cu un număr minim de 10 participanți.

if (document.currentScript) { if (document.currentScript) { The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.